контакти

Информация за връзка с нас:

Адрес: България, гр.Добрич, ул.Методи Кусевич No2 (Важно: не е физически магазин и ако посетите адреса без да сте ни уведомили предварително, няма да можем да изпълним поръчка!)

За връзка с нас препоръчваме да използвате някой от е-mail адресите или формата за контакт, защото при по-голям обем поръчки НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ОТГОВОРИМ НА ТЕЛЕФОНА!!!

тел: +359 98 882 1549 (от 10:00h до 16:00h в работни дни) НЕ СЕ ПРИЕМАТ ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОН!!!

e-mail адреси: info@erelement.com или erelement@abv.bg

Поръчки се изпълняват, когато са направени в електронния магазин или по имейл. С приоритет са поръчките от електронния магазин. Не приемаме поръчки по телефон!

Често задавани въпроси:

Поръчките се доставят със Спиди.
Цени за доставка:
до адрес: 7.20лв с вкл.ДДС
до офис на Спиди: 5.70лв с вкл.ДДС
безплатна доставка за поръчки над 180.00лв с вкл.ДДС

До 2 работни дни след изпращане на поръчката.
Поръчките, направени до 15:00 часа, ще опитаме да изпратим още същия ден.
Поръчките, направени в работен ден след 15:00 часа, през почивни дни или официални празници, се обработват на следващия работен ден!
Доставки до адрес се извършват само в работни дни!

Да. Като за целта, направете поръчка в е-магазина и в полето за забележки към поръчката, напишете, че желаете да я вземете от офиса ни в Добрич. След като обработим поръчката, ще Ви уведомим, за да посетите офиса ни. Моля, НЕ посещавайте офиса преди да сме Ви уведомили, че поръчката е обработена.

В момента се поддържат следните начини на плащане:

Наложен платеж: Плаща се на куриера при доставката, като Спиди приемат плащания в брой или с карта. В пратката ще откриете фискален бон за поръчката и фактура, ако сте въвели данни на фирма.

Банков превод: Предварително плащане по банка. Поръчката ще бъде изпратена след получаване на превод в нашата сметка. Банковите данни ще откриете на страницата след завършване на поръчката, също и на имейла, който ще получите за приетата поръчка. В пратката ще има приложена фактура за поръчката.

Форма за контакт:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.