Цена:

Няма наличност

Arch Max - mbed, STM32F407V

 
Не се поддържа в наличност!
 
Arch Max е ARM-базирана микроконтролерна развойна платка за бързо и лесно изграждане на прототипи, разработенa от Seeed Studio. Използва 32-битов ARM Cortex-M4 микроконтролер STM32F407V - datasheet, който има 512KB Flash, 192KB RAM и работи с тактова честота до 168 MHz. Разполага с 40 входно/изходни цифрови и аналогови портове и поддържа множество интерфейси – Ethernet, USB Host/Device, CAN, SPI, I2C, ADC, PWM, UART, SD-card и др.
 
Платката е с размери 90mm х 54mm. Има RJ45 конектор за Ethernet, 4 светодиода, 2 micro USB конектора, бутон за рестартиране, SD-card гнездо и SPI и I/O конектори. Разположението на I/O портовете е като на Ардуино Mega, позволяващо лесно добавяне и използване на Ардуино Shield модули.
 
Захранва се с напрежение 5V от USB комуникацията или с напрежение 3,3V или 5V подадено на захранващите пинове на I/O конекторите. Работното напрежение на интерфейсите и I/O портовете е 3,3V.
 
Arch Max е предварително програмиран с последна версия на фърмуер за mbed интерфейс. За първоначално стартиране е достатъчно само да се включи в компютър посредством micro USB кабел и да се избере линка Arch, който се намира във визуализирано като Flash памет устройство ARCH MAX.
 
За създаване на приложения за mbed платки се използва безплатна уеб-базирана онлайн среда за разработване. Това означава, че може да се работи с Windows, Linux или Mac, като не са нужни софтуери за компилиране и програмиране, предварително инсталирани на компютър, а е достатъчно да се използва уеб браузър - Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera.
Програмирането на платката се осъществява чрез USB и не изисква допълнителен програматор. Необходимо е само да се постави вече сваления компилиран файл от онлайн IDE в паметта на Arch Max (визуализиран като flash устройство в компютъра) и да се натисне бутона за рестартиране.
 
mbed има постоянно растяща обществена подкрепа, голям набор от библиотеки и примерни проекти, които спомагат за по-бързо и лесно изучаване на платформата и изграждане на прототипи.
 
Комплектът съдържа:
 • Платка Arch Max - 1бр.
 
Характеристики:
 • Размери: 90mm х 54mm
 • Микроконтролер: ARM Cortex-M4 STM32F407V, Flash 512 KB, RAM 192 KB, 4 KB EEPROM
 • Интерфейси и входно/изходни портове: Ethernet, USB Host/Device, CAN, ADC, PWM, I2C, UART, SPI, micro SD card, 40xI/O и др.
 • Захранване: USB 5V или 3,3V, 5V от външен захранващ източник
 • Работно напрежение I/O портове: 3,3V
 • Програмиране чрез влачене и пускане на компилирания файл във визуализирано като flash устройство ARCH MAX
 • Лесен за употреба, безплатен онлайн web-базиран C/C++ IDE
 • Голям брой библиотеки, примери и постоянно растяща общност
 
Допълнителна информация:
 
 
 • Арт.код: 2493
 • Производител: Seeed Studio Китай
Всички цени са с включен ДДС.

Copyright © 2011 - 2019 Erelement.