От 14-ти юли безплатната доставка е в сила за поръчки над 150.00лв!

От 26-ти юли до 6-ти август магазинът ще е във ваканция! Поръчките направени след 15:00 часа на 25-ти юли, ще бъдат обработени на 7-ми август.


Цена:

Няма наличност

mbed NXP LPC1768

 
Не се поддържа в наличност!
 
mbed е ARM-базирана микроконтролерна развойна платка за бързо и лесно изграждане на прототипи. Изграден е с мощен 32-битов ARM Cortex-M3 процесор NXP LPC1768, който работи на 96 MHz и има 512 KB flash и 64 KB RAM. Платката може да се захранва през USB порта на компютъра или от VIN (4,5V-9V). Поддържа множество интерфейси - Ethernet, USB Host, CAN, SPI, I2C, 10-битов DAC (10-битов цифрово-аналогов преобразувател за реален аналогов изход), ADC 12-битов, PWM, сериен UART и др., като портовете от p5 до p30 може да се използват и като цифрови I/O.
 
За създаване на приложения за mbed се използва безплатна уеб-базирана онлайн среда за разработване. Това означава, че може да се работи и с Windows, Linux и Mac, като не е нужно да се инсталират никакви софтуери за програмиране и компилатори на Вашия компютър, достатъчно е да имате само уеб браузър (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera).
Програмирането на mbed е много лесно и не изисква допълнителен програматор, трябва само да поставите вече сваления компилиран файл от онлайн IDE в паметта на mbed (визуализиран като flash устройство в компютъра Ви) и да натиснете бутона за рестартиране, който е в средата на платката.
mbed има постоянно растяща обществена подкрепа и голям набор от библиотеки, които спомагат за по-бързо и лесно изграждане на Вашите прототипи.
 
Комплектът съдържа:
  • Платка mbed – 1бр.
  • USB кабел А to mini-B 1,8м – 1бр.
  • Стикер с описание на портовете – 1бр.
 
Характеристики:
- Може да се захранва от USB или външен захр.източник 4,5V – 9V.
- Компактни размери: 54мм х 26мм
- Разстоянието между пиновете (2,54мм) позволява използване с прототипни платки Breadboard.
- Програмиране чрез влачене и пускане на файла във визуализирано като flash устройство mbed
- ARM Cortex-M3 микроконтролер
- Вградени Ethernet, USB host, SPI, I2C, UART, CAN и др. интерфейси
- Лесен за употреба, безплатен онлайн web-базиран C/C++ IDE
- Голям брой библиотеки, примери и постоянно растяща общност.
 
 
 
 
 

 

 

  • Арт.код: 2106
  • Производител: mbed - Англия
Всички цени са с включен ДДС.

Copyright © 2011 - 2019 Erelement.